Vlieg voordelig van en naar Grantley Adams International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Grantley Adams International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Grantley Adams International Airport in 't kort

Grantley Adams International Airport is het internationale luchthaven van Barbados. Het vliegveld is een enorme gateway voor oost-Caribbean. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op ongeveer 13 kilometer van de hoofdstad Bridgetown. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Grantley Adams International Airport

Parkeren op Grantley Adams International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Grantley Adams International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Grantley Adams International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Grantley Adams International Airport

Grote airlines als Air Berlin, Air Canada, Delta Air Lines en Condor vliegen naar en vanaf Grantley Adams International Airport. Grantley Adams International Airport is de belangrijkste gateway voor Oost-Carribean. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Grantley Adams International Airport de drukste luchthaven van Barbados.
Maar liefst 18 vliegtuigmaatschappijen brengen je naar 30 verschillende bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Grantley Adams International Airport >>

Voorzieningen op Grantley Adams International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Grantley Adams International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Grantley Adams International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice