Vlieg voordelig van en naar Genève Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Genève Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Genève Airport in 't kort

Genève International Airport, vroeger ook wel Cointrin Airport genoemd, is een snelgroeiende luchthaven in Zwitserland. Het vliegveld heeft op dit moment twee terminals en ligt op slechts 4 kilometer ten noordwesten van Genève zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Genève Airport

Parkeren op Genève Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Genѐve Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Genève Airport >>

Airlines en bestemmingen van Genève Airport

Grote airlines als KLM, Lufthansa, Croatia Airlines en China Airlines vliegen naar en vanaf Genѐve Airport. Genѐve Airport is de belangrijkste hub van Lufthansa en van Condor Flugdienst. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Genѐve Airport de drukste luchthaven van Zwitserland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Genѐve Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Genève Airport >>

Voorzieningen op Genève Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Genѐve naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Genève Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice