Vlieg voordelig van en naar Gassim Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Gassim Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Gassim Airport in 't kort

Gassim Airport is een kleine luchthaven in Saoedi Arabië. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 32 kilometer ten westen van de stad Buraidah. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Gassim Airport

Parkeren op Gassim Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast is het met de taxi gemakkelijk om vanaf de luchthaven vanaf Gassim Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Gassim Airport >>

Airlines en bestemmingen van Gassim Airport

Grote airlines als Turkish Airlines, Qatar Airways, Onur Air en Atlasjet vliegen naar en vanaf Gassim Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Gassim Airport een rustig bezochte luchthaven in Saoedi-Arabië.
Alles over de airlines en bestemmingen van Gassim Airport >>

Voorzieningen op Gassim Airport

Veel mensen reizen jaarlijks via Gassim naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Gassim Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice