Vlieg voordelig van en naar Dubai Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dubai Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dubai Airport in 't kort

Dubai Airport is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid en blijft doorgroeien met nieuwe gates en runways bijvoorbeeld. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 5 kilometer van Dubai zelf. Je staat dus binnen een kwartier in het centrum!

Parkeren en vervoer op Dubai Airport

Parkeren op Dubai Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Dubai Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dubai Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dubai Airport

Grote airlines als Emirates, Etihad en KLM vliegen naar en vanaf Dubai Airport. Dubai Airport is de belangrijkste hub van Emirates. Je kunt wereldwijd naar meer dan 260 bestemmingen vliegen! Daarnaast is Dubai Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland. Vaak zijn hier stops om vervolgens door te vliegen naar Azië.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dubai Airport >>

Voorzieningen op Dubai Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Dubai naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dubai Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice