Vlieg voordelig van en naar Don Muang Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Don Muang Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Don Muang Airport in 't kort

Don Muang Airport is één van de twee luchthavens van Bangkok, Thailand. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 24 kilometer ten noorden van Bangkok zelf. Je staat dus binnen 40 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Don Muang Airport

Parkeren op Don Muang Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Don Muang Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Don Muang Airport >>

Airlines en bestemmingen van Don Muang Airport

Grote airlines als AirAsia, Nok Air, Tigerair, Siam Air en City Airways vliegen naar en vanaf Don Muang Airport. Don Muang Airport is de belangrijkste hub van Nok Air, Thai AirAsia, Thai Lion Air en Orient Thai Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Don Muang Airport een vrij drukke luchthaven in Thailand. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Don Muang Airport >>

Voorzieningen op Don Muang Airport

Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Don Muang Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice