Vlieg voordelig van en naar Dnepropetrovsk Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Dnepropetrovsk Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Dnepropetrovsk Airport in 't kort

Dnepropetrovsk Airport is een middelgrote luchthaven in Oekraïne bij de stad Dnepropetrovsk. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidoosten van de stad Dnepropetrovsk. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Dnepropetrovsk Airport

Parkeren op Dnepropetrovsk Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Dnepropetrovsk Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Dnepropetrovsk Airport >>

Airlines en bestemmingen van Dnepropetrovsk Airport

Grote airlines als KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines en Ukraine International Airlines vliegen naar en vanaf Dnepropetrovsk Airport. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 15 bestemmingen in Europa vliegen. Vanuit Nederland vlieg je naar Dnepropetrovsk Airport vooral vanaf Amsterdam met een overstap in Kiev.
Alles over de airlines en bestemmingen van Dnepropetrovsk Airport >>

Voorzieningen op Dnepropetrovsk Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Dnepropetrovsk naar bestemmingen in Europa. Het vliegveld heeft een aantal voorzieningen en diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Dnepropetrovsk Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice