Vlieg voordelig van en naar Darwin Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Darwin Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Darwin Airport in 't kort

Darwin Airport is de drukste luchthaven van het Noordelijk Territorium van Australië en één van de drukste luchthavens van Australië. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van Darwin zelf. Je staat dus binnen een 20 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Darwin Airport

Parkeren op Darwin Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Darwin Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Darwin Airport >>

Airlines en bestemmingen van Darwin Airport

Bekende airlines als AirAsia, Qantas en Virgin Australia vliegen naar en vanaf Darwin Airport. Darwin Airport is de belangrijkste hub van Airnorth. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Darwin Airport één van de drukste luchthavens van Australië. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Darwin Airport >>

Voorzieningen op Darwin Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Darwin naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Darwin Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice