Vlieg voordelig van en naar Cochin Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cochin Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cochin Airport in 't kort

Cochin Airport is de meest moderne luchthaven van heel India. Het vliegveld heeft op dit moment drie terminals en ligt op ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van Cochin zelf. Je staat dus binnen een uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cochin Airport

Parkeren op Cochin Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cochin Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cochin Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cochin Airport

Grote airlines als Air France, Etihad Airways, Air India Express, Air Asia India en KLM vliegen naar en vanaf Cochin Airport. Cochin Airport is de belangrijkste hub van Air India Express. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Cochin Airport de drukste luchthaven van India. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 30 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cochin Airport >>

Voorzieningen op Cochin Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cochin naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cochin Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice