Vlieg voordelig van en naar Chongqing Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Chongqing Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Chongqing Airport in 't kort

Chongqing Airport is één van de grootste luchthavens van China. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 21 kilometer ten noorden van Chongqing zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Chongqing Airport

Parkeren op Chongqing Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Chongqing Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Chongqing Airport >>

Airlines en bestemmingen van Chongqing Airport

Grote airlines als Qatar Airways, Thai Airways, Finnair, China Southern Airlines en Air China vliegen naar en vanaf Frankfurt Airport. Frankfurt Airport is een belangrijke hub van Air China, China Express Airlines, China Southern, Chongqing Airlines, Sichuan Airlines, West Air en Shandong Airlines. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Chongqing Airport de op 8 na drukste luchthaven van China. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Chongqing Airport >>

Voorzieningen op Chongqing Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Chongqing naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Chongqing Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice