Vlieg voordelig van en naar Cataratas Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cataratas Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cataratas Airport in 't kort

Cataratas International Airport is een kleine Argentijnse luchthaven vlakbij de grens met Paraguay en Braziliё. Het vliegveld ligt 25 kilometer ten zuidoosten van de stad Puerto Iguazu en 12 kilometer ten zuiden van de beroemde Iguazu Falls (de Watervallen van de Iguaçu). Dit is een geheel van zo'n 300 watervallen en staat op UNESCO's Werelderfgoed lijst.

Parkeren en vervoer op Cataratas Airport

Op Cataratas Airport zijn 280 parkeerplaatsen. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cataratas Airport naar het centrum van Puerto Iguazu te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cataratas Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cataratas Airport

Aerolíneas Argentinas en LAN Airlines zijn de enige luchtvaartmaatschappijen die naar en vanaf Cataratas Airport vliegen. Grote airlines als KLM, Lufthansa, Air France en United Airlines brengen je naar Buenos Aires, vanwaar je makkelijk kunt overstappen richting Iguazu Falls.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cataratas Airport >>

Voorzieningen op Cataratas Airport

Meer dan 700.000 mensen reizen jaarlijks via Cataratas Airport. Het vliegveld is goed bereikbaar en beschikt over een aantal handige voorzieningen.
Alles over de voorzieningen op Cataratas Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice