Vlieg voordelig van en naar Cancun Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Cancun Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Cancun Airport in 't kort

Cancun Airport is één van de grootste luchthavens van Mexico. Het vliegveld heeft op dit moment drie grote terminals en ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Cancun zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Cancun Airport

Parkeren op Cancun Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Cancun Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Cancun Airport >>

Airlines en bestemmingen van Cancun Airport

Grote airlines als ArkeFly, Condor, Jetairfly en airberlin vliegen naar en vanaf Cancun Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Cancun Airport één van de drukste luchthaven van Mexico. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 35 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Cancun Airport >>

Voorzieningen op Cancun Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Cancun naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Cancun Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice