Vlieg voordelig van en naar Birgi Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Birgi Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Birgi Airport in 't kort

Birgi Airport is een luchthaven op het eiland Sicilië. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Trapani. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Birgi Airport

Parkeren op Birgi Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Birgi Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Birgi Airport >>

Airlines en bestemmingen van Birgi Airport

Grote airlines als Ryanair en Alitalia vliegen naar en vanaf Birgi Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Birgi Airport de derde drukste luchthaven van Sicilië. Vanaf de luchthaven kun je naar meer dan 25 Europese bestemmingen vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Birgi Airport >>

Voorzieningen op Birgi Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Birgi naar bestemmingen in Europa. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Birgi Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice