Vlieg voordelig van en naar Berlijn Tegel Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Berlijn Tegel Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Berlijn Tegel Airport in 't kort

Berlijn Tegel Airport is één van de grootste luchthavens van Duitsland. Veel toeristen naar Berlijn vliegen op deze luchthaven. Het vliegveld heeft op dit moment 5 terminals en ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Berlijn. Je staat dus met ongeveer 25 minuten in het centrum van Berlijn!

Parkeren en vervoer op Berlijn Tegel Airport

Parkeren op Berlijn Tegel Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Berlijn Tegel Airport naar het centrum van Berlijn te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Berlijn Tegel Airport >>

Airlines en bestemmingen van Berlijn Tegel Airport

Grote airlines als KLM, Air France, Alitalia en airberlin vliegen naar en vanaf Berlijn Tegel Airport. Berlijn Tegel Airport is één van de belangrijkste hubs van Duitsland. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Berlijn Tegel Airport de vierde drukste luchthaven van het land. Vanaf de luchthaven vlieg je gemakkelijk naar meer dan 100 bestemmingen. Vanuit Nederland vlieg je vooral naar Berlijn Tegel Airport vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Brussel in België.
Alles over de airlines en bestemmingen van Berlijn Tegel Airport >>

Voorzieningen op Berlijn Tegel Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Berlijn Tegel Airport naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar voorzieningen op de luchthaven diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Berlijn Tegel Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice