Vlieg voordelig van en naar Barcelona Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Barcelona Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Barcelona Airport in 't kort

Barcelona Airport is één van de drukste luchthavens in de wereld en na Madrid de grootste luchthaven van Spanje. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Barcelona zelf. Je staat dus in een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Barcelona Airport

Parkeren op Barcelona Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Barcelona Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Barcelona Airport >>

Airlines en bestemmingen van Barcelona Airport

Grote airlines als Vueling, Ryanair, Easyjet, Iberia en KLM vliegen naar en vanaf Barcelona Airport. Barcelona Airport is de belangrijkste hub van Vueling. Met jaarlijks bijna 40 miljoen passagiers is Barcelona Airport een van de drukste luchthavens ter wereld. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar zo'n 174 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Barcelona Airport vliegt voornamelijk naar Europese bestemmingen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Barcelona Airport >>

Voorzieningen op Barcelona Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Barcelona naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Barcelona Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice