Vlieg voordelig van en naar Ayers Rock Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Ayers Rock Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Ayers Rock Airport in 't kort

Ayers Rock Airport is een kleinere luchthaven in het midden van Australië. De luchthaven wordt ook wel Connellan Airport genoemd. Het vliegveld heeft op dit moment één grote terminal en ligt op ongeveer 8 kilometer ten noorden van Yulara. Je staat dus binnen 10 minuten in het centrum!

Parkeren en vervoer op Ayers Rock Airport

Parkeren op Ayers Rock Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Ayers Rock Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Ayers Rock Airport >>

Airlines en bestemmingen van Ayers Rock Airport

Grote airlines als Qantas, Emirates, Virgin Australia, Jetstar, Eithad Airways en airberlin vliegen naar en vanaf Ayers Rock Airport. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Ayers Rock Airport een wat rustigere luchthaven. Vanaf Sydney gaan er meerdere keren per week vluchten naar Ayers Rock Airport.
Alles over de airlines en bestemmingen van Ayers Rock Airport >>

Voorzieningen op Ayers Rock Airport

Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Ayers Rock Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice