Vlieg voordelig van en naar Auckland International Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Auckland International Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Auckland International Airport in 't kort

Auckland International Airport is de grootste luchthaven van Nieuw-Zeeland. Het vliegveld heeft op dit moment twee grote terminals en ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Auckland zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum!

Parkeren en vervoer op Auckland International Airport

Parkeren op Auckland International Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Auckland International Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Auckland International Airport >>

Airlines en bestemmingen van Auckland International Airport

Grote airlines als KLM, China Eastern, China Airlines, Qantas en Singapore Airlines vliegen naar en vanaf Auckland International Airport. Auckland International Airport is de hub van Air New Zealand. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Auckland International Airport de drukste luchthaven van Nieuw-Zeeland. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen.
Alles over de airlines en bestemmingen van Auckland International Airport >>

Voorzieningen op Auckland International Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Auckland International naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Auckland International Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice