Vlieg voordelig van en naar Arlanda Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Arlanda Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Arlanda Airport in 't kort

Arlanda Airport is een internationale luchthaven in Zweden. Het ligt op 37 kilometer ten noorden van Stockholm. Het vliegveld heeft op dit moment 4 terminals waarvan er twee worden gebruikt voor internationale vluchten.

Parkeren en vervoer op Arlanda Airport

Parkeren op Arlanda Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Arlanda Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Arlanda Airport >>

Airlines en bestemmingen van Arlanda Airport

Grote airlines als British Airways, Delta Airlines en Finnair vliegen naar en vanaf Arlanda Airport. Arlanda Airport is de belangrijkste hub van Scandinavian Airlines en van NextJet. Wanneer je kijkt naar het aantal passagiers is Arlanda Airport de drukste luchthaven van Zweden. Niet zo gek wanneer je je bedenkt dat je vanaf de luchthaven naar meer dan 265 bestemmingen wereldwijd kunt vliegen. Daarnaast is Arlanda Airport een belangrijke tussenstop voor intercontinentale vluchten vanuit Nederland.
Alles over de airlines en bestemmingen van Arlanda Airport >>

Voorzieningen op Arlanda Airport

Miljoenen mensen reizen jaarlijks via Stockholm naar bestemmingen wereldwijd. Het vliegveld is goed bereikbaar en heeft naast haar vele voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Arlanda Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice