Vlieg voordelig van en naar Aguascalientes Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertrek van en naar Aguascalientes Airport

Je gaat op vakantie, zakenreis of familiebezoek. Vliegticket geboekt? Dan kan jouw reis beginnen! En daarbij is het handig te weten hoe je vanaf jouw aankomstluchthaven naar de plaats van bestemming komt. Of welke voorzieningen er überhaupt op dat vliegveld zijn in verband met bijvoorbeeld een overstap. Wij helpen je vast een handje met dit overzicht.

Aguascalientes Airport in 't kort

Aguascalientes Airport is een middelgrote luchthaven in de staat Aguascalientes in Mexico. De luchthaven wordt ook wel Lic. Jesús Terán Peredo International Airport genoemd. Het vliegveld heeft op dit moment één terminal en ligt op ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Aguascalientes zelf. Je staat dus binnen een half uur in het centrum van de hoofdstad van Aguascalientes!

Parkeren en vervoer op Aguascalientes Airport

Parkeren op Aguascalientes Airport kan snel en gemakkelijk. Daarnaast heeft de luchthaven diverse mogelijkheden om vanaf Aguascalientes Airport naar het centrum te komen en andersom.
Alles over parkeren op en vervoer van en naar Aguascalientes Airport >>

Airlines en bestemmingen van Aguascalientes Airport

Grote airlines als KLM, British Airways, Iberia en American Airlines vliegen met een overstap naar en vanaf Aguascalientes Airport. Aguascalientes Airport vervoert jaarlijks dik een half miljoen passagiers. Vanaf de luchthaven vlieg je rechtstreeks naar meer dan 10 bestemmingen in Amerika.
Alles over de airlines en bestemmingen van Aguascalientes Airport >>

Voorzieningen op Aguascalientes Airport

Duizenden mensen reizen jaarlijks via Aguascalientes naar bestemmingen in Amerika. Het vliegveld is bereikbaar met de bus of taxi en heeft naast haar voorzieningen diverse hotels in de buurt die de luchthaven geschikt maken voor een tijdelijk verblijf.
Alles over de voorzieningen op Aguascalientes Airport >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice