Vlieg met Air Namibia voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Air Namibia

Air Namibia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Namibië. In 1946 werd het opgericht als South West Air Transport en vloog het alleen binnenlandse vluchten. Na een overname en een naamsverandering in Suidwes Lugdiens begon de maatschappij het aantal bestemmingen uit te bouwen, voornamelijk richting Zuid-Afrika. Na de onafhankelijkheid nam de maatschappij zijn huidige naam aan en breidden het aantal Afrikaanse bestemmingen uit, gevolgd door een klein aantal in Europa, waaronder Frankfurt en Londen.

Tegenwoordig vliegt Air Namibia op 15 bestemmingen, met een luchtvloot van 10 vliegtuigen. Wie van Namibië naar Europa vliegt, zal plaatsnemen in een van de twee Airbus A330-toestellen, die 200 passagiers kunnen vervoeren.

Voor vluchten op het Afrikaanse continent heb je de keuze uit toestellen van het Braziliaanse Embraer of uit de A319 van Airbus. Heb je extra zware goederen te vervoeren of wil je zaken meenemen die niet aan boord van een passagiersvliegtuig thuishoren, dan kun je een beroep doen op Air Namibia Cargo, die twintig kantoren wereldwijd heeft.

De gezaghebbende organisatie Skytrax heeft deze maatschappij een driesterrenstatus gegeven en uit reviews van passagiers blijkt dat met name het eten aan boord, het comfort van de stoelen en het serviceniveau van de flight attendants hoger dan gemiddeld scoort.

Aanbiedingen van Air Namibia

Vlieg met Air Namibia en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Air Namibia? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Air Namibia >>

Vliegen met Air Namibia

Al bekend met het frequent-flyer programma van Air Namibia? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Air Namibia.
Meer voordelen van Air Namibia >>

Inchecken

Als je vliegt met Air Namibia kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air Namibia >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Air Namibia? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Air Namibia >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice