Goedkoop naar ruim 100 bestemmingen in Europa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Eurowings

Eurowings, onderdeel van Lufthansa Group, is opgericht in 1993 en voerde begin 1994 haar eerste vlucht uit. Eurowings is een low-cost maatschappij met de thuisbasissen Keulen-Bonn Airport, Düsseldorf Airport, Hamburg Airport en Vienna Airport.

Eurowings vliegt naar meer dan 130 bestemmingen. Kan je niet wachten om met Eurowings te vertrekken? Boek dan nu je vliegtickets en vlieg naar jouw favoriete stad!

Lees meer over:

Waarom Eurowings vliegen?

1. Voordelige low-cost maatschappij

2. Veel bestemmingen

3. Vertrouwde naam

Met haar vluchten bereikt Eurowings ruim 130 bestemmingen in Europa.

Kijk binnen bij Eurowings

Bagage Eurowings

Bij Eurowings mag je, mits je het basic tarief boekt, standaard één stuk handbagage van 8 kg en 55 x 40 x 23 cm groot meenemen. Mocht je het smart tarief boeken dan mag je ook een tas of klein koffertje met de afmetingen van 40 x 30 x 20 meenemen. Zolang deze onder je stoel past is dat geen probleem.

Ruimbagage
Voor de ruimbagage is er keuze uit 23 kg of 32 kg ingecheckte bagage. Hierdoor is het mogelijk om grote koffers mee te nemen op een vlucht van Eurowings. Benieuwd naar alle mogelijkheden qua ruimbagage en de kosten per aantal kilo? Ga naar de uitgebreide pagina over de bagage bij Eurowings.

Sparen: Boomerang Club

Met het spaarprogramma van Eurowings kan je Miles sparen voor kortingen. Om dit te doen moet je lid worden van de Boomerang Club dat het frequent flyer programma van Eurowings is. Als lid kun je op bijna alle vluchten Miles sparen die dan na de vlucht op je Boomerang Club account worden bijgeschreven.

Gratis vlucht
Voor een gratis vlucht moet je 9000 miles sparen en je profiteert met de Boomerang Club ook van vele kortingen en exclusieve aanbiedingen van partners. Als je de geboekte vlucht, door wat voor omstandigheden dan ook, niet meer maakt worden de Miles ook niet bijgeschreven in je Boomerang Club account.

Vliegen met Eurowings: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Als je vliegt met Eurowings kun je snel en gemakkelijk inchecken op verschillende manieren. Zo kun je inchecken via de Eurowings incheckbalies of via de zelfservice kiosks op de luchthaven. In het laatste geval hoef je dus niet in de rij te staan. Gratis inchecken op de luchthaven geldt in de meeste gevallen alleen voor passagiers op Eurowings langeafstandsvluchten of passagiers die het Eurowings SMART-tarief, Dynamic Flex SMART-tarief, BEST-tarief, Dynamic Flex BEST-tarief, BIZ-class-tarief, Dynamic Flex BIZ-class-tarief of Flex Nego-tarief hebben geboekt. Mocht je niet beschikken over deze tarieven dan kost het inchecken op de luchthaven 5 euro per persoon per vlucht. Verder kun je online inchecken via je computer of via je mobiele telefoon. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Online of mobiel inchecken kan vanaf 72 uur tot 3 uur voor vertrek. Online inchecken geldt alleen voor korte- en middellange afstandsvluchten. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken bij Eurowings voor meer informatie of check de officiële Eurowings pagina.

Speciale assistentie
Heb je assistentie nodig op de luchthaven? Denk aan een rolstoel of een begeleider? Via Eurowings is het mogelijk om passende begeleiding aan te vragen voor op de luchthaven.

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen
Ga je binnenkort op vakantie? Check dan gelijk of Eurowings speciale aanbiedingen heeft richting jouw gewenste bestemming. Het kan namelijk voorkomen dat een airline (door diverse redenen) goedkope vliegtickets door het jaar heen aanbiedt.

Bestemmingen
Weet je nog niet waar de reis naar toe gaat en wil je wat inspiratie op doen? Kijk dan naar welke bestemmingen Eurowings vliegt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice