Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegen met

Air Belgium

KF

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Air Belgium
Aanbiedingen
Bagage
Air Belgium

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Air Belgium

Air Belgium is een Belgische luchtvaartmaatschappij opgericht in 2016 en gevestigd in Brussel. Vanaf Brussels Airport en Brussels South Charleroi vliegt Air Belgium naar de eilanden Guadeloupe, Curaçao, Martinque, Punta Cana en Mauritius.

Lees meer over de services van Air Belgium!

Kijk binnen bij Air Belgium

Economy class

 • Comfortabele stoel
 • 78.7 cm beenruimte
 • Entertainmentsysteem
 • 10 kg handbagage
Lees meer

Premium class

 • Comfortabele stoel
 • 91.4 cm beenruimte
 • Entertainmentsysteem
 • 10 kg handbagage
Lees meer

Business class

 • Welkomstdrankje
 • Ligstoel: 200 cm
 • Toegang tot de lounge
 • 2x 8kg handbagage
Lees meer

Bagageregels van Air Belgium

Handbagage

Je mag bij Air Belgium per persoon 1 stuk handbagage meenemen tijdens je vlucht. De handbagage mag maximaal 55x35x25cm groot zijn. Voor Economy en Premium class passagiers mag de handbagage maximaal 10 kg wegen. Business class passagiers mogen 2x 8 kg handbagage meenemen. Daarnaast mag iedere passagier naast de handbagage ook nog een accesoire meenemen met een maximale afmeting van 30x40x15 cm.

Ruimbagage

Bij Air Belgium is er standaard ruimbagage bij je ticket inbegrepen. Het verschilt per reisklasse hoeveel ruimbagage je precies mag meenemen. De maximale afmeting van de ruimbagage is: hoogte + breedte + diepte - inclusief wielen en handgrepen = maximum 158 cm.

Ga naar de uitgebreide pagina over Bagage.

Aanbiedingen

Check gelijk of Air Belgium nu speciale aanbiedingen heeft op jouw favoriete bestemmingen.

Vliegen met Air Belgium: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Als je vliegt met Air Belgium kan je gemakkelijk online inchecken. Online inchecken kan tot 24 uur voor vertrek.

Duurzaam vliegen
Air Belgium streeft vooruit met haar nieuwste Airbus A330neo. De twee nieuwste toestellen met 286 zitplaatsen zijn 25% groener en 30% stiller. Daarnaast is de nieuwste Airbus van alle luxe en comfort voorzien: zo geniet je van grote individuele tv schermen, WIFI en de mogelijkheid om je telefoon aan boord te gebruiken. Zo kom je lekker uitgerust aan op je bestemming!

Flexibel boeken
Tot 30 april 2022 biedt Air Belgium flexibiliteit! Vertrek je voor 30 april 2022? Dan kan je tot 7 dagen voor vertrek gratis annuleren en/of wijzigen (tariefwijzigingen kunnen wel van toepassing zijn).

Vliegen als je zwanger bent
Je kunt tot 36 (of 32 bij meerlingzwangerschap) weken in de zwangerschap vliegen met Air Belgium. Als je gaat vliegen tijdens je zwangerschap wordt aangeraden om altijd even contact op te nemen met Air Belgium. Daarnaast is het raadzaam om vanaf 28 weken een brief van je art mee te nemen. Als je zwangerschap niet zonder complicaties is of als je meer dan 28 weken zwanger bent van een meerling dan heb je een medische verklaring van je arts nodig. Deze verklaring mag niet ouder zijn dan 8 dagen voor vertrek.

Speciale assistentie
Heb je assistentie nodig op de luchthaven? Denk aan een rolstoel, een begeleider? Of wil je je eigen rolstoel, hulphond of medische apparatuur aanmelden? Bij Air Belgium is het mogelijk om passende begeleiding aan te vragen voor op de luchthaven. Belangrijk is om dit ten minste 72 uur voor vertrek aan te vragen. Ga naar de pagina van Air Belgium voor meer informatie.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl