Vlieg met Xiamen Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Xiamen Airlines

XiamenAir werd op 25 juli 1984 opgericht onder de naam Xiamen Airlines. Het was daarmee de eerste luchtvaartmaatschappij in China die werd opgericht in het kader van het vrijere ondernemingsklimaat dat het startschot vormde voor een moderner China. De thuisbasis van XiamenAir is Xiamen in de provincie Fujian. Van daaruit verzorgt de maatschappij lijndiensten voor passagiers vanaf Xiamen Gaoqi International Airport en in mindere mate van de twee andere hubs op Fuzhou Changle International Airport en Hangzhou Xiaoshan International Airport.

De maatschappij is voor 55% eigendom van China Southern Airlines, voor 34% van de Xiamen Construction and Development Group en voor 11% van de Fujian Investment & Development Group. XiamenAir heeft bovendien een 99% aandeel in de luchtvaartmaatschappij Hebei Airlines. Begin 2014 heeft de maatschappij vestigingen opgezet in Fuzhou, Nanchang, Hangzhou, Tianjin, Changsha, en Beijing.

Klanttevredenheid staat bij de maatschappij hoog in het vaandel. Zo is de maatschappij al 19 opeenvolgende kwartalen de eer te beurt gevallen om bekroond te worden met de titel The Best Airline In Mainland China, in de de Airlines Service Survey die wordt opgesteld door carnoc.com. Het onderzoek bestaat uit een uitvoerige vragenlijst die door reizigers wordt ingevuld en door experts wordt geanalyseerd.

In 2015 heeft de Chinese luchtvaartmaatschappij 22,77 miljoen passagiers vervoerd en een winst geboekt van 1800 miljoen Chinese Yuan. 2015 tekende het 28e opeenvolgende jaar dat de maatschappij met zwarte cijfers afsloot. Begin 2016 verzorgde de maatschappij 230 binnenlandse verbindingen en vloog ze op totaal 60 internationale trajecten, waaronder de trajecten Hong Kong, Macau en Taiwan.

Aanbiedingen van Xiamen Airlines

Vlieg met Xiamen Airlines en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Xiamen Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Xiamen Airlines >>

Vliegen met Xiamen Airlines

Al bekend met het frequent-flyer programma van Xiamen Airlines? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Xiamen Airlines.
Meer voordelen van Xiamen Airlines >>

Inchecken

Als je vliegt met Xiamen Airlines kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Xiamen Airlines >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Xiamen Airlines? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Xiamen Airlines >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice