Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Xiamen Airlines

MF

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Xiamen Airlines in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Xiamen Airlines
Inchecken
Bagage

Vlieg met Xiamen Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen Met Xiamen Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Xiamen Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Xiamen Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Xiamen Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Egret Club.

Reisklassen

Afhankelijk van het type vliegtuig waarvoor je een stoel wilt boeken, heb je de keuze uit een drietal klassen. Uiteraard is er de voordelige Economy Class die uitstekend comfort en op langere vluchten een prima maaltijd. Ook kun je in deze klasse al aan boord genieten van een fris biertje of een glas wijn. In de Business Class geniet je behalve van meer ruimte en comfort van een uitgebreider aanbod in drankjes en maaltijden. In de First Class is het servicecomfort nog hoger en beschik je standaard over een stoel met zeer veel privacy en meer dan uitstekende zit- en ligcomfort.

Egret Club

Frequent flyers kunnen bij XiamenAir sparen in de Egret Club. Deelnemers kunnen punten inwisselen voor kortingen en genieten van extra service en comfort op vliegvelden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl