Vlieg met Surinam Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Surinam Airways

Vlieg je binnenkort naar Suriname? Voor familiebezoek of voor een welverdiende vakantie in dit prachtige tropische land? Boek dan je ticket voor een vlucht met Surinam Airways, zodat je aan boord alvast in de stemming komt! Dit is de nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname, de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, die Surinam Airways gebruikt in het internationale luchtverkeer.

Suriname kreeg pas laat een eigen luchtvaartmaatschappij. Andere luchtvaartmaatschappijen zoals KLM hadden Suriname wel als bestemming, maar omdat in het land een behoefte ontstond aan binnenlandse vluchten, richtten de zakenmannen Kappel en Van Eyck in 1953 hun eigen luchtvaartmaatschappij op met vliegveld Zorg en Hoop bij Paramaribo als uitvalsbasis. Twee jaar later werd het omgedoopt tot Surinaamse Luchtvaart Maatschappij.

Toen in de jaren 60 van de vorige eeuw de jumbojets in zwang kwamen, leende de SLM een toestel van KLM. Hiermee kon de Surinaamse luchtvaartmaatschappij een lijndienst opzetten tussen Paramaribo en Curaçao. De huidige vloot bestaat uit vier toestellen, waaronder een Airbus voor de lijnverbinding tussen Paramaribo en Amsterdam en drie Boeings voor kortere afstanden in de regio.

De luchtvaartmaatschappij vliegt internationaal op negen bestemmingen. Voor de binnenlandse vluchten werkt de luchtvaartmaatschappij sinds 2005 samen met Caricom Airways, onder de naam Surinam Airways Commuter. Daarmee vlieg je voordelig naar tal van binnenlandse bestemmingen.

Aanbiedingen van Surinam Airways

Vlieg met Surinam Airways en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Surinam Airways? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Surinam Airways >>

Vliegen met Surinam Airways

Al bekend met het frequent-flyer programma van Surinam Airways? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Surinam Airways.
Meer voordelen van Surinam Airways >>

Inchecken

Als je vliegt met Surinam Airways kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Surinam Airways >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Surinam Airways? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Surinam Airways >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice