Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Surinam Airways

PY

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Surinam Airways in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Surinam Airways
Inchecken
Bagage

Vlieg met Surinam Airways voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen Met Surinam Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Surinam Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Surinam Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Surinam Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Loyal Wings.

Reisklassen

Bij Surinam Airways is je reis in vertrouwde handen, of liever gezegd: op vertrouwde vleugels, want de slogan van de luchtvaartmaatschappij luidt Flying On Trusted Wings. De gastvrijheid waar de luchtvaartmaatschappij voor staat, wordt gesymboliseerd in de reiger van het logo. Vlieg voordelig in de Economy Class of kies voor het comfort van de Business Class. Hier heb je extra comfortabele stoelen, meer beenruimte en je checkt in bij de speciale balie. Ook krijgen je boeking en je bagage voorrang.

Aan boord al raak je in de stemming voor je verblijf in Suriname. Geniet van de gastvrijheid van het altijd vriendelijke personeel en probeer een heerlijk Surinaams gerecht uit. Heb je speciale dieetwensen? Geef het even door zodat het cabinepersoneel rekening kan houden met je wensen.

Loyal Wings

Als je vaker vliegt met Surinam Airways, dan is het de moeite waard om deel te nemen aan het Loyal Wings-spaarprogramma. Op elke vlucht, dus ook op binnenlandse vluchten, spaar je wings die je na verloop van tijd veel voordeel bieden, zoals een gratis ticket, een upgrade van je Economy Class-ticket of de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl