Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

EVA Air

BR

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

EVA Air in 't kort
Aanbiedingen
Reisklassen
Frequent Flyer

Vlieg met EVA Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met EVA Air

Check In

Online check in is mogelijk via de website van EVA Air. Online check in is mogelijk 24 uur voor de vlucht tot 3 uur voor de geplande vertrektijd. Daarnaast is het ook mogelijk om op de luchthaven zelf in te checken bij een check-in kiosk of bij de incheckbali.

Handbagage

Op vluchten met EVA Air mag je totaal 7 kilo handbagage meenemen. De maximale afmetingen zijn 55 cm x 36 cm x 23 cm. Daarnaast mag je nog één persoonlijk item meenemen bijvoorbeeld een handtas of laptoptas.

Ruimbagage

Wanneer je vliegt in economy class mag je 20 kilo bagage meenemen. Voor enkele bestemmingen mag je meer bagage meenemen. Op evaair.com kun je hierover meer informatie terugvinden.

Service

EVA Air biedt naast Economy Class en Business Class, ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor Elite Class. Dit een klasse die tussen Economy en Business Class in zit en biedt voordelen als: een verstelbare rugleuning, meer service door meer cabinepersoneel per passagier, luxe maaltijden, eigen video- en audiosysteem, aparte incheckbalie, de mogelijkheid tot stoelreservering en een overnight kit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl