Vlieg met EVA Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met EVA Air

Check In

Online check in is mogelijk via de website van EVA Air. Online check in is mogelijk 24 uur voor de vlucht tot 3 uur voor de geplande vertrektijd. Daarnaast is het ook mogelijk om op de luchthaven zelf in te checken bij een check-in kiosk of bij de incheckbali.

Handbagage

Op vluchten met EVA Air mag je totaal 7 kilo handbagage meenemen. De maximale afmetingen zijn 55 cm x 36 cm x 23 cm. Daarnaast mag je nog één persoonlijk item meenemen bijvoorbeeld een handtas of laptoptas.

Ruimbagage

Wanneer je vliegt in economy class mag je 20 kilo bagage meenemen. Voor enkele bestemmingen mag je meer bagage meenemen. Op evaair.com kun je hierover meer informatie terugvinden.

Service

EVA Air biedt naast Economy Class en Business Class, ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor Elite Class. Dit een klasse die tussen Economy en Business Class in zit en biedt voordelen als: een verstelbare rugleuning, meer service door meer cabinepersoneel per passagier, luxe maaltijden, eigen video- en audiosysteem, aparte incheckbalie, de mogelijkheid tot stoelreservering en een overnight kit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice