Vlieg met Air Algérie voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Air Algérie

Air Algérie geldt als de nationale luchtvaartmaatschappij van Algerije, dat zijn thuisbasis heeft op Boumediene Airport Houari in Algerije. Het vliegveld ligt ongeveer 9 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad van Algerije. De luchtvaartonderneming werd in 1947 gesticht. Er werd begonnen met charters tussen Algerije en Europa. Air Algérie werd in 1972 genationaliseerd. Het vliegbedrijf heeft drie dochterondernemingen, die gespecialiseerd zijn in vliegtuigtechnologie, catering en lading.

Air Algérie heeft vliegroutes naar vier continenten: Afrika, Amerika, Europa en Azië. In totaal worden 75 bestemmingen aangedaan: 32 binnenlandse en 43 internationale reisdoelen. De Algerijnse maatschappij biedt je de mogelijkheid om de hele wereld over te vliegen. Van Moskou tot Beijing, van Dubai tot Montréal, van Dakar tot Caïro en van Lissabon tot Londen en Rome.

Met een vloot van 56 vliegtuigen worden jaarlijks meer dan vijf miljoen passagiers vervoerd. De vliegtuigen hebben een gemiddelde leeftijd van 11 jaar en voldoen aan de strengste eisen van de moderne luchtvaart. De vloot bestaat uit:

  • 8 Airbus A330-202
  • 25 Boeing 737-800
  • 2 Boeing 737-700
  • 5 Boeing 737-600
  • 15 ATR 72-212 A
  • 1 Hercule L 100-30

Aanbiedingen van Air Algérie

Vlieg met Air Algérie en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Air Algérie? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Air Algérie >>

Vliegen met Air Algérie

Al bekend met het frequent-flyer programma van Air Algérie? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Air Algérie.
Meer voordelen van Air Algérie >>

Inchecken

Als je vliegt met Air Algérie kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air Algérie >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Air Algérie? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Air Algérie >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice