Vlieg met Air Algérie voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air Algérie

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Algérie. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Algérie aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Air Algérie Plus.

Reisklassen

Je kunt met Air Algérie Economy Class, First en Business Class vliegen. In alle gevallen geniet je van het comfort van de ergonomische stoelen met veel beenruimte. Op lange vluchten wordt een comfortkit uitgedeeld, bestaande uit een deken, kussen, headset en toilettas. Aan boord worden warme maaltijden en drankjes geserveerd. Verfrissingen worden op elk gewenst moment aangeboden. Je kunt ontspannen audio luisteren en lezen in het in-flightmagazine van de Algerijnse luchtvaartmaatschappij, evenals belastingvrije producten en artikelen kopen.

Air Algérie Plus

De vliegmaatschappij heeft verschillende kaarten in het loyaliteitsprogramma Air Algérie Plus: de Djurdjura card, de Chelia card en de Tahat card. Je kunt met dit frequent flyer-programma air miles verdienen en deze inzetten om verschillende bonussen in de wacht te slepen. Denk aan kosteloze overbagage, korting op vluchten van de Algerijnse operator en een upgrade van de zitplaats. Voor elke bestemming is een bepaalde hoeveelheid vliegmijlen te verdienen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice