Vlieg met Bulgaria Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Bulgaria Air

Wie van plan is om naar Bulgarije te vliegen komt al snel bij Bulgaria Air uit. Dit is namelijk de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije die vooral naar de hoofdstad van Bulgarije, Sofia, vliegt. Van daar kun je verder reizen naar de kustplaatsen Burgas en Varna. Verder horen circa twintig andere steden in Europa en het Midden-Oosten tot de bestemmingen.

Bulgaria Air bestaat sinds 2003. Daarvoor was Balkan Bulgarian Airlines de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije. Deze ging echter failliet, waarna de nieuwe Bulgaarse airline van start ging. Eind 2016 is Bulgaria Air in het bezit van circa tien vliegtuigen. In de vloot zitten de Airbus A319-100, de Airbus A320-200 en de Embraer 190. De Bulgaarse luchtvaartmaatschappij voert passagiersvluchten uit, maar is ook in te huren voor een charter.

Verder werkt de onderneming samen met andere luchtvaartbedrijven via code sharing en interline agreements. Deze overeenkomsten leveren meer reisgemak op. Bij een interline agreement hoef je bijvoorbeeld bij het overstappen niet opnieuw in te checken. Voor mensen die meer geld willen uitgeven aan hun reis wordt het helemaal aangenaam. Zij kunnen namelijk een privéjet huren. Deze Avro RJ70 Business jet heeft onder andere leunstoelen waarin je heerlijk kunt wegzakken en eettafels om uitgebreid aan te dineren.

Aanbiedingen van Bulgaria Air

Vlieg met Bulgaria Air en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Bulgaria Air? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Bulgaria Air >>

Vliegen met Bulgaria Air

Al bekend met het frequent-flyer programma van Bulgaria Air? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Bulgaria Air.
Meer voordelen van Bulgaria Air >>

Inchecken

Als je vliegt met Bulgaria Air kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Bulgaria Air >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Bulgaria Air? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Bulgaria Air >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice