Vlieg met Bulgaria Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Bulgaria Air

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Bulgaria Air. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Bulgaria Air aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via FLY MORE.

Reisklassen

Met de nationale Bulgaarse luchtvaartmaatschappij kun je reizen zoals je wilt. Alle vliegtuigmodellen hebben acht plaatsen voor Business Class. De rest van de stoelen is bestemd voor Economy Class.

FLY MORE

Vlieg je regelmatig met Bulgaria Air? Dan loont het de moeite om je aan te melden voor FLY MORE. Dit is een programma speciaal voor frequente vliegreizigers. Deelnemers krijgen punten voor hun vluchten. Hiermee is het mogelijk om allerlei privileges en extra diensten verdienen. Zo kun je als bonus vliegtickets ontvangen. Of je mag extra bagage meenemen zonder daarvoor meer te betalen. Ook zijn er kortingen op autohuur mogelijk of vouchers voor toegang tot de business lounge op verschillende vliegvelden. Afhankelijk van hoe vaak je vliegt, kun je kiezen uit drie verschillende abonnementen voor het FLY MORE-programma. Je hebt Basic Level, Silver Standard Card en Gold Privilege Card.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice