Vlieg met Air China voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Air China

De Chinese Muur bekijken of een rondreis door het machtige China? Steeds meer mensen ontdekken dit prachtige land, met zijn indrukwekkende berglandschappen, bijzondere tempels en miljoenensteden als Peking, Hongkong en Shanghai. Of je China wilt ontdekken als toerist of het land bezoekt voor zakelijke doeleinden, de kans is groot dat je met Air China vliegt, de nationale luchtvaartmaatschappij met de internationale luchthaven van Peking als thuisbasis.

De luchtvaartmaatschappij ontstond in 1988 vanuit de CAAC, de burgerluchtvaartdienst van het Chinese ministerie van Vervoer die kort na het uitroepen van de Volksrepubliek (1949) werd opgericht voor het verzorgen van alle niet-militaire luchtvaart. Aanvankelijk ging het alleen om binnenlandse vluchten. In 1962 kwamen er korte internationale vluchten naar de Sovjet-Unie en enkele bestemmingen in Azië bij en vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw ook bestemmingen in Europa. Inmiddels vliegt Air China op 185 bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika.

Het opvallende rode logo doet denken aan het fabeldier Feniks (of Phoenix). Het is de naam van de luchtvaartmaatschappij in Chinese kalligrafie, dat werd opgeschreven door de voormalige regeringsleider Deng Xiaoping. Het is tevens een artistieke transcriptie van het woord VIP, want met welke klasse je ook reist, voor de medewerkers van Air China zijn al hun reizigers VIP's. De rode kleur van het logo is karakteristiek voor China en staat symbool voor voorspoed, vrede en geluk. Wil jij de VIP-treatment van deze vliegmaatschappij ook meemaken? Kijk dan snel bij de beste aanbiedingen op CheapTickets.nl.

Aanbiedingen van Air Canada

Vlieg met Air China en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Air China? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Air China >>

Vliegen met Air China

Al bekend met het frequent-flyer programma van Air China? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Air China.
Meer voordelen van Air China >>

Inchecken

Als je vliegt met Air China kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air China >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Air China? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Air China >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice