Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Air China

air_china

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Air China in't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Air China
Inchecken
Bagage

Vlieg met Air China voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen Met Air China

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air China

Reisklassen

Tijdens een vlucht leggen de medewerkers van Air China je flink in de watten, zeker als je Business Class of First Class vliegt. Zo kun je op lange en middellange vluchten gebruik maken van de Capital Pavillion als je Business Class vliegt. Hier staan comfortabele stoelen die tot 170 graden plat kunnen, zodat je onderweg even een dutje kunt doen. Vlieg je First Class, dan krijg je een stoel in de Forbidden Pavillion. Hier staan de stoelen niet in een rij, maar in comfortabele zithoekjes waar je onderweg kunt werken of ontspannen.

PhoenixMiles

Met een Feniks in het logo kun je PhoenixMiles sparen als je vaker met deze luchtvaartmaatschappij vliegt. Deze verzamel je ook als je op binnenlandse vluchten met een van de dochtermaatschappijen vliegt, zoals Air Macau, Inner Mogolia Airlines en Tibet Airlines en als je gebruik maakt van de dienstverlening van partners van Air China, zoals hotels en autoverhuurbedrijven. Zo spaar je sneller voor een gratis reis of voor een upgrade naar een hogere klasse.

Service

Op korte vluchten wordt er geen maaltijd geserveerd maar een kleine snack. Bij langere vluchten krijgt je wel een maaltijd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl