Vlieg met Air China voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air China

Reisklassen

Tijdens een vlucht leggen de medewerkers van Air China je flink in de watten, zeker als je Business Class of First Class vliegt. Zo kun je op lange en middellange vluchten gebruik maken van de Capital Pavillion als je Business Class vliegt. Hier staan comfortabele stoelen die tot 170 graden plat kunnen, zodat je onderweg even een dutje kunt doen. Vlieg je First Class, dan krijg je een stoel in de Forbidden Pavillion. Hier staan de stoelen niet in een rij, maar in comfortabele zithoekjes waar je onderweg kunt werken of ontspannen.

PhoenixMiles

Met een Feniks in het logo kun je PhoenixMiles sparen als je vaker met deze luchtvaartmaatschappij vliegt. Deze verzamel je ook als je op binnenlandse vluchten met een van de dochtermaatschappijen vliegt, zoals Air Macau, Inner Mogolia Airlines en Tibet Airlines en als je gebruik maakt van de dienstverlening van partners van Air China, zoals hotels en autoverhuurbedrijven. Zo spaar je sneller voor een gratis reis of voor een upgrade naar een hogere klasse.

Service

Op korte vluchten wordt er geen maaltijd geserveerd maar een kleine snack. Bij langere vluchten krijgt je wel een maaltijd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice