Vlieg met Gulf Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Gulf Air

Gulf Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Arabische koninkrijk Bahrein. In eerste instantie werd het begin jaren 50 van de vorige eeuw opgericht als Gulf Aviation en was een deel van de aandelen in Britse handen. In de jaren 70 namen de Golfstaten Abu Dhabi, Qatar, Bahrein en Oman de Britse aandelen over en gaven de maatschappij zijn huidige naam. Vanaf 2006 zijn ze de nationale luchtvaartmaatschappij van Bahrein.

Ze vliegen zowel naar regionale als intercontinentale bestemmingen. Het hoofdkantoor bevindt zich op Bahrain International Airport en de luchtvloot bestaat momenteel uit 28 toestellen, maar 55 additionele toestellen zijn inmiddels besteld. Ze vliegen op dit moment uitsluitend met toestellen van Airbus, waaronder de modellen A320, A321 en A330. De vliegtuigen reizen naar 41 bestemmingen in 23 landen, alle in Azië, Afrika en Europa.

Gulf Air heeft een goede reputatie op het gebied van comfort en gastvrijheid, iets waar ze ook trots op zijn en als onderdeel zien van hun Arabische cultuur. Zeker als je reist met kleine kinderen is het goed om te weten dat deze maatschappij aan boord van lange vluchten gebruik maakt van zogenaamde Sky Nannies. Sky Nannies zijn speciaal getraind om kleine kinderen geboeid bezig te houden en stemmen de maaltijden voor kinderen af op de tijden waarop ze gewend zijn te eten.

Aanbiedingen van Gulf Air

Vlieg met Gulf Air en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Gulf Air? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Gulf Air >>

Vliegen met Gulf Air

Al bekend met het frequent-flyer programma van Gulf Air? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Gulf Air.
Meer voordelen van Gulf Air >>

Inchecken

Als je vliegt met Gulf Air kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Gulf Air >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Gulf Air? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Gulf Air >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice