Vlieg met Gulf Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Gulf Air

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Gulf Air. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Gulf Air aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Falconflyer.

Reisklassen

Gulf Air maakt onderscheid tussen Economy Class en Business Class. Business Class heeft een speciale naam, Falcon Gold, dat verwijst naar de valk uit het logo van de maatschappij. Vlieg je in de Falcon Gold-klasse, dan mag je rekenen op veel luxe. Voordat je instapt, als je vertrekt vanuit Bahrein, Dubai of Londen, word je op je wenken bediend in de Falcon Lounge op het vliegveld.

Aan boord neem je plaats in een Falcon Gold Seat, die je gemakkelijk kunt positioneren als ligbed, waarin je kunt genieten van je eigen on-board entertainment. De ligbedden zijn ruim en houden ook rekening met Europese lichaamsafmetingen.

Naast het verschil tussen Economy Class en Falcon Gold, geeft deze maatschappij je ook de kans, door middel van een biedingssysteem, om een Falcon Gold upgrade te krijgen. Dit geldt alleen voor passagiers die online bij de maatschappij geboekt hebben.

Falconflyer

Er is ook sprake van een loyaliteitsprogramma, onder de naam Falconflyer, waar je vliegmijlen spaart, die je kunt inwisselen voor een upgrade of voor een ticket met een gereduceerde prijs.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice