Vlieg met Thai Airways International voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Thai Airways International

Als je van plan bent om een rondreis door Azië te maken, dan is Thailand een mooi startpunt. In Nederland check je in in de luchthaven Schiphol of Rotterdam Airport en in hartje Azië stap je uit. Thai Airways biedt deze en tal van andere lijndiensten aan. Deze nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand heeft de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi als uitvalsbasis en biedt vooral lijndiensten aan tussen Europa en Thailand.

De Thaise luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1959 als een joint venture tussen Thai Airways Company en Scandinavian Airlines. Hiervoor opereerde de luchtvaartmaatschappij als Siamese Airways vooral in de regio en op binnenlandse vluchten. In 1988 slokte Thai Siam Airways weer op. In 2012 richtte het de regionale luchtvaartmaatschappij Thai Smile op, dat de regionale en binnenlandse vluchten verzorgt.

Door middel van codesharing kan de Thaise luchtvaartmaatschappij vluchten naar bestemmingen over de hele wereld aanbieden. Zelf beschikt de Thaise luchtvaartmaatschappij over een vloot van 76 toestellen.

Voor het implementeren van luchtfilters die normaliter in ziekenhuizen worden gebruikt, wordt tijdens en na elke vlucht de lucht in de cabine gezuiverd en voor 99,99 procent ontdaan van stofdeeltjes en micro-organismen. Dit leverde Thai in 2004 een onderscheiding op van de Wereld Gezondheidsorganisatie.

Aanbiedingen van Thai Airways International

Vlieg met Thai Airways International en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Thai Airways International? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Thai Airways International >>

Vliegen met Thai Airways International

Al bekend met het frequent-flyer programma van Thai Airways International? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Thai Airways International.
Meer voordelen van Thai Airways International >>

Inchecken

Als je vliegt met Thai Airways International kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Thai Airways International >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Thai Airways International? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Thai Airways International >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice