Vlieg met Thai Airways International voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Thai Airways International

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Thai Airways International. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Thai Airways International aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Royal Orchid Plus.

Reisklassen

Je hebt de keuze tussen de vliegklassen Economy, Royal Silk Class en Royal First Class, waarbij die dienstverlening in de Royal Silk Class overeenkomt met die in de reguliere Business Class. Als je vliegt met Thai Airways, dan mag je rekenen op de warme gastvrijheid van het cabinepersoneel, dat bij internationale vluchten aan boord de paarse uniformen verruilt voor traditionele Thaise kleding. Aan boord heb je de beschikking over een uitgebreid entertainmentprogramma en kun je alvast van heerlijke Thaise gerechten proeven.

Royal Orchid Plus

Het logo van Thai Airways is een orchidee. Dit is ook de naam van het frequent flyer-programma Royal Orchid Plus waarmee je miles kunt sparen op zowel internationale als binnenlandse vluchten, ook van Thai Smile en andere luchtverbindingen van Star Alliance waarbij de luchtvaartmaatschappij is aangesloten, zoals hotels. Onder de noemer Royal Orchid Holidays kun je gebruikmaken van vele vakantiearrangementen in Thailand en in de omringende landen, waarmee je uiteraard extra miles kunt verdienen. Op de website van Thai vind je het actuele aanbod.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice