Vlieg met Delta Air Lines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Delta Air Lines

Check in

Online inchecken is mogelijk op de website van Delta Air Lines vanaf 24 uur voor vertrek tot 90 minuten voor de geplande vlucht. Tijdens het inchecken kun je een stoel reserveren. Na het inchecken ontvang je de boardingpass welke je dient uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven. Je kunt ook kiezen voor een elektronische instapkaart voor jouw mobiele telefoon.

Handbagage

Bij Delta Air Lines mag je één stuks handbagage meenemen per persoon. De maximaal toegestane afmetingen zijn 56 x 36 x 23 cm.

Ruimbagage

Delta Air Lines heeft voor de bestemmingen verschillende bagageregelingen. Voor vluchten binnen de Verenigde Staten zit geen standaard ruimbagage inbegrepen.

Service

Op korte vluchten wordt er geen maaltijd geserveerd maar een kleine snack. Bij langere vluchten krijg je wel een maaltijd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht. Bij langere vluchten is elk vliegtuig van Delta Air Lines uitgerust met een persoonlijk entertainment systeem.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met Delta Air Lines

Delta werd in 1928 opgericht in Monroe. Kort daarna verhuisde Delta naar Atlanta, waar het tot op de dag van vandaag gevestigd is. Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die lid is van de SkyTeam-alliantie. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Delta heeft een groot nationaal en internationaal netwerk en vliegt op bestemmingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Delta's thuisbasis, Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport in Atlanta is - in passagiersaantallen - het grootste vliegveld ter wereld.