Vlieg met Condor voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Condor

Condor is een Duitse luchtvaartmaatschappij die gevestigd is in Frankfurt am Main. Het vliegbedrijf werd in 1955 door Lufthansa opgericht als Deutsche Flugdienst en maakte in maart 1956 zijn eerste vlucht: een bedevaartreis naar Israël.
Condor is de derde grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en was de eerste ter wereld die jumbojets voor vakantievluchten in zijn bezit had. De Duitse operator is sinds 2003 een dochteronderneming van de Thomas Cook Group.

Condor verzorgt vluchten over de hele wereld, naar meer dan 75 bestemmingen in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Het vliegbedrijf heeft de capaciteit om ruim 6,5 miljoen passagiers per jaar te vervoeren. Als bases dienen de luchthavens van Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Leipzig, München en Stuttgart. Je kunt werkelijk overal naartoe. Van San Francisco tot Shanghai, van Oslo tot Cape Town, van Buenos Aires tot Washington en van Goa tot Lissabon.

Het routenetwerk van Condor wordt telkens weer uitgebreid met mooie bestemmingen. Zo is deze zomer het routenetwerk van Frankfurt naar de Verenigde Staten uitgebreid met San Diego, Pittsburgh en New Orleans en vanaf zomer 2018 wordt hier de nieuwe bestemming Phoenix aan toegevoegd. Ook wordt er deze winter een nieuwe mogelijkheid geboden met een non-stop vlucht van Frankfurt naar droombestemming Bahamas.

Alle vliegtuigen zijn uitgerust met up-to-date zitplaatsen en innovatieve technologie voor in-flight comfort. De vloot bestaat uit:

  • 18 Boeing 767-300ER
  • 10 Boeing 757-300
  • 9 Airbus A320-200
  • 7 Airbus A321-200

Aanbiedingen van Condor

Vlieg met Condor en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Condor? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Condor >>

Vliegen met Condor

Al bekend met het frequent-flyer programma van Condor? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende bestemmingen van Condor.
Meer bestemmingen van Condor >>

Inchecken

Als je vliegt met Condor kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Condor >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Condor? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Condor >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice