Vlieg met Condor voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bagageregels van Condor

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Condor zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage Condor

In Economy Class mag je 1 stuk handbagage van 6 kg meenemen, in Premium Class 1 stuk handbagage van 10 kg en in Business Class 2 stuks handbagage van totaal maximaal 12 kg.

Ruimbagage Condor

De gratis ruimbagage is afhankelijk van de vluchtbestemming. In de meeste gevallen is het maximum voor check-in bagage in de Economy Class 20 kg, in de Premium Economy Class 25 kg en in de Business Class 30 kg.

Voor de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico liggen deze maxima respectievelijk op 23 kg, 32 kg en twee stuks van 32 kg. De handbagage mag de afmetingen van 55 x 40 x 20 cm niet overschrijden. In Economy Class mag je 1 stuk handbagage van 6 kg meenemen, in Premium Class 1 stuk handbagage van 10 kg en in Business Class 2 stuks handbagage van totaal maximaal 12 kg.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice