Vlieg met TunisAir voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over TunisAir

Tunis Air werd in 1948 door Air France opgericht. De nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië voerde in april 1949 zijn eerste vlucht uit. Het vliegbedrijf is lid van de Arab Air Carriers Organization, een regionaal samenwerkingsverband van Arabische luchtvaartmaatschappijen. Tunis Air heeft zijn hoofdbasis op Tunis-Carthage International Airport. De luchtvaartonderneming is voor driekwart in handen van de Tunesische overheid. De vluchten van de Tunesische operator zijn met ruim 3,5 miljoen passagiers per jaar zeer populair.

Tunis Air vliegt naar ongeveer 50 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa en Noord-Amerika. De eerste trans-Atlantische vliegroute werd in juli 2016 gelanceerd, tussen Tunis en Montreal. Je kunt met deze Tunesisch luchtvaartmaatschappij alle hoeken van de wereld bereiken. Noordelijk naar Hamburg, oostelijk naar Moskou, zuidelijk naar Abidjan en westelijk naar Montreal. In Europa liggen naast Amsterdam steden als Londen, Madrid, Praag, Lissabon, Parijs en Berlijn op je te wachten.

De vloot van de Tunesische luchtvaartmaatschappij bestaat uit 29 vliegtuigen: 22 Airbus en 7 Boeing toestellen. Alle vliegtuigen hebben een specifieke naam. De vloot bestaat uit:

  • 4 Airbus A319-100
  • 16 Airbus A320-200
  • 2 Airbus A330-200
  • 7 Boeing 737-600

Aanbiedingen van TunisAir

Vlieg met TunisAir en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van TunisAir? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van TunisAir >>

Vliegen met TunisAir

Al bekend met het frequent-flyer programma van TunisAir? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van TunisAir.
Meer voordelen van TunisAir >>

Inchecken

Als je vliegt met TunisAir kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij TunisAir >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij TunisAir? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van TunisAir >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice