Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

TunisAir

TU

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

TunisAir in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met TunisAir
Inchecken
Bagage

Vlieg met TunisAir voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met TunisAir

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met TunisAir

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met TunisAir. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen TunisAir aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Fidelys.

Reisklassen

Tunisair biedt twee verschillende klassen aan: Economy Class en Business Class, die ook wel Espace Privilege wordt genoemd. In de Business Class geniet je van een uitgebreide menukeuze, een ergonomische stoel, nog meer beenruimte en video-entertainment. Je profiteert tevens van een aparte en snelle check-in en je hebt toegang tot de Espace Privilege lounge. In Economy Class zit je ook in een comfortabele, lederen stoel en krijg je gratis drankjes en maaltijden aan boord.

Fridelys

Voor frequente reizigers heeft Tunisair het loyaliteitsprogramma Fidelys. Als lid van dit frequent flyer programma heb je vele exclusieve voordelen. Jouw verdiende air miles kun je inwisselen tegen vliegtickets van de Tunesische luchtvaartmaatschappij. Kijk snel naar de hotste deals op CheapTickets.nl en maak je punten te gelde. Fidelys heeft drie soorten lidmaatschap: Classic, Silver en Gold, met elk een specifiek bonuspakket.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl