Vlieg met TunisAir voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met TunisAir

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met TunisAir. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen TunisAir aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Fidelys.

Reisklassen

Tunisair biedt twee verschillende klassen aan: Economy Class en Business Class, die ook wel Espace Privilege wordt genoemd. In de Business Class geniet je van een uitgebreide menukeuze, een ergonomische stoel, nog meer beenruimte en video-entertainment. Je profiteert tevens van een aparte en snelle check-in en je hebt toegang tot de Espace Privilege lounge. In Economy Class zit je ook in een comfortabele, lederen stoel en krijg je gratis drankjes en maaltijden aan boord.

Fridelys

Voor frequente reizigers heeft Tunisair het loyaliteitsprogramma Fidelys. Als lid van dit frequent flyer programma heb je vele exclusieve voordelen. Jouw verdiende air miles kun je inwisselen tegen vliegtickets van de Tunesische luchtvaartmaatschappij. Kijk snel naar de hotste deals op CheapTickets.nl en maak je punten te gelde. Fidelys heeft drie soorten lidmaatschap: Classic, Silver en Gold, met elk een specifiek bonuspakket.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice