Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Air India

AI

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Air India in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Air India
Inchecken
Bagage

Vlieg met Air India voordelig naar vele bestemmingen

Air India

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Air India

Als er één land is met grote tegenstellingen, dan is dat India: drukbevolkte steden, kleine plattelandsdorpjes, de droogte van de woestijn, de hitte van de jungle en de ijzige kou in de bergen van de Himalaya. Het is bovenal de rijke cultuur die veel mensen naar India trekt. Bij Air India begint je vakantie dan ook al als je op Frankfurt International Airport op het vliegtuig stapt: de warme glimlach van de medewerkers en de typische Indiase kleding zijn de eerste onderdelen van jouw India-avontuur.

Air India is in 1932 door Jehangir Tata opgericht als Tata Airlines. Tata zelf maakte de eerste vlucht, waarop hij post vervoerde van Karachi naar Bombay. Na de Tweede Wereldoorlog werd de naam veranderd in Air India. In 1960 kocht het als eerste Aziatische luchtvaartmaatschappij een jumbojet. Sindsdien nam het aantal internationale vluchten aanmerkelijk toe. Inmiddels beschikt de luchtvaartmaatschappij over een vloot van 118 toestellen en heeft het lijndiensten naar 37 internationale bestemmingen op vier continenten en 69 binnenlandse bestemmingen.

Het logo is een geabstraheerde afbeelding van een vliegende rode zwaan met het wiel van Konark. Dit zonnewiel is te vinden in de Zonnetempel van Konark in Orissa aan de oostkust van het land. De tempel, die in 1255 werd gebouwd, hoort tot een van de zeven wonderen van India en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Als je met Air India vliegt, zul je ook kennismaken met de Maharajah, die sinds 1946 de mascotte is van de luchtvaartmaatschappij. Reis je binnenkort naar India? Kijk dan snel bij de beste aanbiedingen en boek jouw Air india ticket!

Aanbiedingen van Air India

Vlieg met Air India en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Air India? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Air India >>

Vliegen met Air India

Al bekend met het frequent-flyer programma van Air India? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Air India.
Meer voordelen van Air India >>

Inchecken

Als je vliegt met Air India kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air India >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Air India? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Air India >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl