Vlieg met Air India voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air India

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air India. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air India aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flying Returns.

Reisklassen

Als je vliegt met Air India kun je kiezen uit een aantal reisklassen: Economy Class, Executive Class en First Class.

Service aan boord

Je verblijf in India begint al aan boord. Zo kun je kiezen of je een continentale maaltijd wilt, of juist al iets wilt proeven van de Indiase keuken, ongeacht welke klasse je vliegt. Als je Executive Class of First Class vliegt, krijg je daar nog smakelijke voorgerechten bij.

Als Executive Class of First Class-passagier heb je altijd de keuze tussen een comfortabele stoel bij het raam of langs het gangpad, waarbij je als First Class-reiziger de mogelijkheid hebt om je stoel neer te klappen, zodat je onderweg kunt slapen. Daarnaast waan je je al in een prachtig, Indiaas paleis, door de verfijnde Indiase interieurs.

Met de rijke filmindustrie van India mag je verwachten dat het entertainment-pakket aan boord ook Bollywoodfilms omvat. Je hebt de keuze tussen nieuwe films en Bollywood-klassiekers, maar als je liever de nieuwste Hollywoodfilms kijkt, dan kan dat uiteraard ook!

Flying Returns

Als je vaker naar India reist, dan loont het de moeite om deel te nemen aan het Frequent Flyer-programma Flying Returns Aan dit spaarprogramma nemen alle 28 partners van Star Airline deel, dus als je een binnenlandse vlucht maakt met een van de andere luchtvaartmaatschappijen, dan spaar je ook punten en geniet je van extra voordelen zoals gratis extra bagage en voorrang bij het inchecken en boarden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice