Vlieg met Air Malta voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Air Malta

Air Malta is de luchtvaartmaatschappij van de Maltese eilanden. Met de slogan “The airline for the Maltese Islands” verwijst Air Malta naar het feit dat Malta uit meer bestaat dan het hoofdeiland. De eilanden Gozo en Camino zijn ook onderdeel van Malta. De thuisbasis van Air Malta bevindt zich op het eiland Luqa, op Malta International Airport.

Air Malta zorgt voor een directe verbinding vanuit Amsterdam naar Malta. Vanuit Malta wordt er naar meer dan 35 grote steden door heel Europa en de Middellandse Zee gevlogen. Door goede samenwerkingen met partners vliegt Air Malta ook met regelmaat op bestemmingen in Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Aanbiedingen van Air Malta

Vlieg met Air Malta en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Air Malta? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Air Malta >>

Vliegen met Air Malta

Al bekend met het frequent-flyer programma van Air Malta? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Air Malta.
Meer voordelen van Air Malta >>

Inchecken

Als je vliegt met Air Malta kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air Malta >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Air Malta? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Air Malta >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice