Vlieg met Hahn Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Hahn Air in ‘t kort

Hahn Air is een Duitse luchtvaartmaatschappij met hoofdkwartier in Dreieich. De maatschappij biedt lijndiensten en charterdiensten aan binnen Europa en werkt exclusief met en voor reisbureaus en -ondernemingen.

Hahn Air werd in 1994 opgericht als maatschappij die uitsluitend binnenlandse vluchten in Duitsland uitvoerde. De thuisbasis Dreieich is gevestigd op de voormalige Amerikaanse legervliegbasis Hahn en heet tegenwoordig Flughafen Frankfurt-Hahn. Sinds 1999 werden vluchten voor het eerst verkocht door middel van het computer-reserveringysteem Amadeus. In hetzelfde jaar werden de eerste afspraken met de Latijns-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen Aerolineas Argentinas, Avianca, LAN Airlines en Varig gemaakt, waarmee de basis voor het ticketing platform wordt gelegd.

In 2001 werd de maatschappij lid van de IATA en van verschillende Billing and Settlements Plans, voor onder andere Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast trad de luchtvaartmaatschappij toe tot de geautomatiseerde reserveringystemen Sabre, Galileo en Worldspan. In 2003 werd het hoofdkantoor van Hahn naar Dreieich buurt van Frankfurt am Main verplaatst. Een jaar later werd het lid van de Airlines Reporting Corporation in de Verenigde Staten en met haar partners vertegenwoordigd in het computer-reserveringysteem Abacus.

In 2015 sloot de maatschappij haar eerste overeenkomst met een shuttlepartner. Sinds de introductie van het Securtix-systeem in 2010 zijn meer dan 21 miljoen insolvency-safe tickets verkocht en de maatschappij is een belangrijke speler in deze markt. Insovency tickets zijn een soort verzekering, die je garanderen dat je altijd op je plaats van bestemming aankomt, ook als je maatschappij failliet gaat of niet aan haar verplichtingen kan voldoen. Internationaal worden de diensten die Hahn Air biedt gebruikt door meer dan 100.000 reisorganisaties. De shuttle en charterdiensten die het bedrijf biedt staan dan ook wereldwijd hoog aangeschreven. Momenteel opereert de maatschappij vanaf Düsseldorf International Airport.

Aanbiedingen van Hahn Air

Vlieg met Hahn Air en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Hahn Air? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Hahn Air >>

Vliegen met Hahn Air

Al bekend met het frequent-flyer programma van Hahn Air? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Hahn Air.
Meer voordelen van Hahn Air >>

Inchecken

Als je vliegt met Hahn Air kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Hahn Air >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Hahn Air? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Hahn Air >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice