Vlieg met Hahn Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Hahn Air

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Hahn Air. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Hahn Air aanbiedt.

Reisklassen

Het is voor een individuele reiziger niet mogelijk om rechtstreeks een vlucht bij Hahn Air te boeken. Als je met een van de state of the art Cessna Citation zakenvliegtuigen van of naar Luxemburg wilt vliegen, kun je je tickets boeken bij ieder reisbureau in de wereld. Toch biedt de maatschappij een onderscheid in verschillende klassen, namelijk Economy Class en Business Class. Er wordt met maximaal acht passagiers tegelijk gevlogen.

De vloot van het bedrijf bestaat op dit moment uit een Cessna Citation Jet CJ4 en twee Cessna Citation Sovereign toestellen. Voor shuttlediensten die de maatschappij levert bij een onverhoopt faillissement van de maatschappij waarbij je geboekt hebt, hoef je vaak niks te doen. Als je maatschappij is aangesloten bij het Securtix-systeem wordt een maatschappij, waarvan Hahn er een is, ingeschakeld om je weer thuis of op je bestemming te brengen.

Op de luchthaven

Lounge op Düsseldorf Airport
Alle passagiers van Hahn Air mogen gebruik maken van de Hugo Jonkers lounge gebruikmaken. Alle informatie en een voucher krijg je bij het inchecken op de luchthaven.

Lounge op Luxembourg Airport
Alle passagiers van Hahn Air mogen gebruik maken van de Business Lounge op de luchthaven van Luxemburg. Alle informatie en een voucher krijg je bij het inchecken op de luchthaven.

Catering
Tijdens de vlucht zal je een snack en wat te drinken worden aangeboden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice