Vlieg met Bangkok Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Bangkok Airways

Maak jij binnenkort een rondreis door Azië? Dan is Thailand een mooi en vooral een centraal gelegen startpunt. Met de Thaise luchtvaartmaatschappij Bangkok Airways kom je in tal van landen, zoals Cambodja, China, Japan, Laos en Vietnam. Daarnaast heeft de luchtvaartmaatschappij ook diverse binnenlandse bestemmingen, zodat je Thailand zelf ook uitgebreid kunt verkennen.

De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1968. Aanvankelijk kreeg het de naam Sakahol Air en werkte het vooral voor bedrijven en organisaties in de olie- en gaswinning in de Golf van Thailand. Met de groei van het toerisme in het Aziatische land kwamen in de jaren 80 ook geplande passagiersvluchten en kreeg het de meer internationale naam Bangkok Airways. Daarmee werd het de eerste geprivatiseerde luchtvaartmaatschappij in Thailand.

Met de opening van het eigen vliegveld op Ko Samui konden nu ook rechtstreekse lijnvluchten naar het tropische en toeristische eiland Phuket, Hongkong en Singapore worden aangeboden. Inmiddels heeft de luchtvaartmaatschappij nog twee eigen luchthavens, Sukhothai en Trat. Inmiddels telt de vloot 36 grotere en kleinere toestellen en biedt Bangkok Airways 12 binnenlandse en 15 buitenlandse bestemmingen in Azië en via codesharing ook naar Australië, Japan en het Midden-Oosten.

In de toekomst wil de luchtvaartmaatschappij zowel de vloot als het aantal bestemmingen uitbreiden, zodat het voor Europese toeristen en zakelijke reizigers gemakkelijker wordt om rechtstreeks naar Thailand te vliegen.

Aanbiedingen van Bangkok Airways

Vlieg met Bangkok Airways en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Bangkok Airways? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Bangkok Airways >>

Reisklassen

Economy Class

  • 20 kg ruimbagage en 5 kg handbagage
  • Toegang tot de Boutique lounges
  • Stoelruimte: 79 cm

Premium Economy Class

  • 30 kg ruimbagage en 5 kg handbagage
  • Toegang tot de Blue Ribbon lounges
  • Stoelruimte: 79 cm met vrije stoel in midden

Blue Ribbon

  • 40 kg ruimbagage en 5 kg handbagage
  • Toegang tot de Blue Ribbon lounges
  • Stoelruimte: 119 cm

Vliegen met Bangkok Airways

Al bekend met het frequent-flyer programma van Bangkok Airways? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Bangkok Airways.
Meer voordelen van Bangkok Airways >>

Inchecken

Als je vliegt met Bangkok Airways kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Bangkok Airways >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Bangkok Airways? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Bangkok Airways >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice