Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Bangkok Airways

PG

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Bangkok Airways in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Bangkok Airways
Inchecken
Bagage

Vlieg met Bangkok Airways voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Bangkok Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Bangkok Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Bangkok Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Bangkok Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via FlyerBonus.

Reisklassen

Bangkok Airways noemt zichzelf Asia's Boutique Airline, waarmee het zich een steviger positie op de markt wil verwerven. Daar heb je als reiziger voordelen van, ook als je Economy Class reist. Zo kunnen alle reizigers gebruik maken van de Boutique Lounges op de vliegvelden. Als je op het vliegveld moet wachten, kun je hier gratis snacks en drankjes krijgen. Bovendien heb je hier gratis toegang tot internet en zijn er speelgelegenheden voor kinderen.

Voor Business Class-reizigers zijn er de Blue Ribbon Club Lounges, waar je ook vergaderingen kunt houden of zelfs een verfrissende douche kunt nemen. De eigen vliegvelden van de luchtvaartmaatschappij, Ko Samui, Sukhothai en Trat worden Boutique Airports genoemd en zijn zo ontworpen dat ze opgaan in de natuurlijke omgeving.

FlyerBonus

Als je vaker naar Thailand reist, dan kun je deelnemen aan het FlyerBonus spaarprogramma. Hier kun je als Premier Member of als Priority Member diverse voordelen en privileges krijgen, zoals de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen, toegang tot de Blue Ribbon Lounge en kortingen bij partners zoals hotels.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl