Vlieg met Aerolineas Argentinas voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Aerolineas Argentinas

Aerolineas Argentinas is de nationale luchtvaartmaatschappij van Argentinië en de belangrijkste maatschappij van het land. De geschiedenis van Aerolineas Argentinas is begonnen in 1929, In dat jaar begon de Compagnie Générale Aéropostale met het opzetten van een dienst voor luchtpost tussen Buenos Aires en Asunción. Hierbij maakte de maatschappij gebruik van Laté-25 toestellen. Later breidde de onderneming haar dienstverlening uit naar steden in Patagonië.

In 1949 onstaat de huidige maatschappij uit een fusie van vier bedrijven en ze begon haar eerste dienstverlening in december 1950. Sinds december 2014 is Aerolineas Argentinas volledig eigendom van de staat. Het heeft heeft zijn hoofdkwartier in Buenos Aires. Aerolineas Argentinas en de zustermaatschappij Austral Líneas Aéreas opereren vanaf twee hubs die beide in Buenos Aires liggen: Aeroparque Jorge Newbery en Ministro Pistarini International Airport.

Aerolineas heeft een vloot van toestellen van het type Boeing 737-700 en -800 om dienst te doen op de binnenlandse en regionale vluchten. Op de intercontinentale vluchten wordt gebruik gemaakt van toestellen van het type Airbus A330 en A340. Eind augustus 2012 kon de maatschappij lid worden van Sky Team terwijl de vrachtafdeling lid werd van Sky Team Cargo in november 2013.

Aanbiedingen van Aerolineas Argentinas

Vlieg met Aerolineas Argentinas en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Aerolineas Argentinas? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Aerolineas Argentinas >>

Vliegen met Aerolineas Argentinas

Al bekend met het frequent-flyer programma van Aerolineas Argentinas? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Aerolineas Argentinas.
Meer voordelen van Aerolineas Argentinas >>

Inchecken

Als je vliegt met Aerolineas Argentinas kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Aerolineas Argentinas >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Aerolineas Argentinas? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Aerolineas Argentinas >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice