Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Japan Airlines

JL

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg met Japan Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Japan Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Japan Airlines

Na All Nippon Airways is JAL de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan. De naam is in feite een afkorting voor Japan Airlines Ltd. en beide namen worden zowel door luchtvaartprofessionals als passagiers in ongeveer dezelfde mate gebruikt.

JAL is dé nationale luchtvaartmaatschappij en zag het levenslicht in 1950 met de exploitatie van een aantal binnenlandse en regionale vliegroutes. Momenteel zijn de kleine binnenlandse vluchten ondergebracht bij dochterondermeningen, die voornamelijk lijnvluchten uitvoeren tussen een aantal van de vele Japanse eilanden.

Toen in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw de Japanse economie een grote vlucht nam en Japan naast een belangrijk handelsland ook steeds meer een toeristische bestemming begon te worden, nam de vraag naar internationale vluchten op Japan enorm toe. Japan Airlines was een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die hier succesvol op insprong.

Momenteel heeft het twee belangrijke transferpunten (of airline hubs) in de twee grote vliegvelden van Tokio en de twee grote vliegvelden van Osaka. Tot nu vloog deze maatschappij voornamelijk met toestellen van Boeing, maar van de 43 toestellen die nu in bestelling staan, zijn er maar liefst 31 besteld bij grote concurrent Airbus, bij wie ze bovendien een optie op nog eens 25 hebben lopen.

De grote internationale vluchten vinden nu bijna allemaal plaats met de Boeing 737-800 die achthonderd passagiers kan vervoeren. De Airbus-toestellen die nu in aanbouw zijn, kunnen echter 900 of 1000 passagiers meenemen. Dit is wellicht een indicatie voor het vertrouwen dat deze maatschappij in de toekomst heeft.

Vliegen met Japan Airlines

Vlieg je in Economy Class, dan kun je ervoor kiezen om een iets hogere klasse te nemen, met de naam Economy Premium Class. Je hebt dan het voordeel dat je toegang hebt tot een luxueuze loungeruimte voordat je vertrekt. Daarnaast mag je ook eerder instappen dan de Economy-passagiers en ontvang je je bagage als eerste bij de bagagebanden.Een prima optie als tijd een belangrijke factor is. Wil je meer comfort, kies dan voor Business Class of First Class. De stoelen in beide klassen zijn zeer ruim en comfortabel en mocht je willen liggen, dan kan dat, zelfs geheel afgeschermd van medepassagiers.

Het loyaliteitsprogramma van Japan Airlines draagt de naam Mileage Bank en de naam zegt eigenlijk alles. Je spaart inderdaad airmiles die je kunt inwisselen voor gratis tickets of een upgrade als je jezelf op luxe wilt trakteren.

Inchecken en bagage

Deze maatschappij denkt aan je gemak en zorgt voor efficiënte procedures. Je mag 72 uur tot 1 uur van tevoren online inchecken en over je boarding pass hoef je je geen zorgen te maken. Die ontvang je 24 uur voor vertrek in je mailbox. Ook kan je jouw bagage eerder afgeven.

Elke passagier in Economy heeft recht op twee stuks ruimbagage van 23 kg maximaal. Vlieg je First Class of Business Class, dan mag je zelfs tweemaal 32 kg inchecken zonder extra bijbetaling.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl